Solucions

Grup CG proporciona eines i solucions informàtiques destinades a facilitar la gestió dels clients del seu propi negoci.

El client de Grup CG pot accedir on line les 24 hores de tots els dies de l’any a la informació actualitzada de la situació fiscal i comptable del seu negoci directament i sense intermediaris. Mitjançant un portal informàtic amb un accés exclusiu per a clients mitjançant una clau personal, aquestes poden obtenir informació de l’estat de la seva empresa, una còpia immediata dels seus documents, informació històrica de la seva activitat, accés a documents comptables, fiscals, notificacions administratives, nòmines de empleats, avisos del seu assessor personal, etc., perquè el seu servei d’assessorament prestat per Grup CG Consultors l’acompanyi en la gestió del seu negoci facilitant al màxim una solució immediata per a les seves necessitats.

Així mateix, Grup CG proporciona gratuïtament als seus clients una solució informàtica perquè aquests puguin confeccionar i emetre de forma personalitzada les seves pròpies factures.
D’altra banda, Grup CG també li proporciona assessorament jurídic especialitzat mitjançant una tarifa plana acord amb les seves necessitats. Consulteu aquesta oferta si està interessat.

Servicio personalizado

Asimismo, Grupo CG proporciona gratuitamente a sus clientes una solución informática para que estos puedan confeccionar y emitir de forma personalizada sus propias facturas. Por otra parte, Grupo CG también le proporciona asesoramiento jurídico especializado mediante una tarifa plana acorde con sus necesidades. Consulte nuestras ofertas.