Tractament de dades personals

D’acord amb el que estableix el Reglament General de Protecció de Dades, l’informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de:

Prestar-li el servei d’assessorament laboral, fiscal, comptable i mercantil de la seva empresa, així com informar sobre els serveis publicats al nostre web.

Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat, o durant 1 any a partir de l’última confirmació d’interès, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. L’empresa NO prendrà decisions automatitzades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i els tractarem en base al seu consentiment.

Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat ia retirar el consentiment prestat, per a això podrà enviar un correu electrònic a: silvia@consultoragranadina.com

A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Dades identificatives del responsable:

GRUPOCG CONSULTORS 2012 S.L. (GRUPOCG), B65977084, CAMÍ RONDA, Nº 98, 1ºD – 18004 – GRANADA – GRANADA, 958 52 12 62

CONSENTIMENT

La finalitat i ús previst tant de les dades en si mateixos com del seu tractament, és prestar-li el servei sol·licitat. A continuació podrà acceptar les finalitats que cregui convenients marcant la seva casella corresponent i clicant al botó ACCEPTAR, tingui en compte que algunes finalitats poden ser necessàries per a poder-li prestar el servei, en el cas de NO marcar aquestes caselles, no es podrà prestar el servei .