Perquè en Grup CG entenem que qualsevol aventura empresarial és una aventura emprenedora. Després de més de 30 anys prestant serveis de consultoria i assessorament a pimes, grans empreses i autònoms, vam crear un nou model de gestió per simplificar les necessitats dels nostres clients, presents i futurs.

Entenem que per a qualsevol emprenedor, ja sigui autònom, soci d’una SL o una comunitat de béns, o qualsevol altra figura empresarial per iniciar el seu projecte; ha de centrar-se en el seu negoci. En la seva idea, i no en qüestions burocràtiques, cues, tràmits amb l’administració, qüestions fiscals o comptables. Centra’t en el que saps fer, en el teu saber fer i deixa els a nosaltres en el que sabem fer, i molt bé. Si ens permets la llicència.

En aquest blog, donarem informació d’interès per a la comunitat emprenedora i empresarial i de tant en tant, us recordarem que estem a la vostra dispoción i intentarem, esperem, avançar-nos a les vostres necessitats. Aquesta és la nostra missió, ser font d’informació i resolució de problemes i necessitats empresarials.

A poc a poc, anirem agafant el nostre ritme i esperem que amb la vostra complicitat. De moment us convidem a que conegueu la nostra web: www.grupogc.es, perquè us aneu familiaritzant amb la nostra oferta de serveis. I us recordem que estem a Twitter i Facebook, perquè us sigui fàcilment tenir-nos localitzats.

Estem en contacte, i espero que us decidiu a formar part de la nostra família de clients.